Persatuan Sepak Bola Barito Putera ya iku klub bal-balan indonésia saka tlatah Banjarmasin, Kalimantan kidul. Klub iki main ana ing Liga 1 Indonesia. Klub jejuluk kanthi jeneng Laskar Antasari (satriya  Antasari).[1]

StadionBesut

PS Barito Putera racaké main kanggo tetandhingan kandangé ana ing 17 May Stadium, which is currently renovated. Kanggo kompetisi  2014 Indonesia Super League, PS Barito Putera main kanggo tetandhingan kandang ana ing Demang Lehman Stadium.[2] PS Barito Putera bakal migunakaké 17 May Stadium kanggo tetandhingan kandangé ing kompetisi 2015 Indonesia Super League sawisé rénovasiné rampung ing wulan Désèmmber 2014.[3]

SupporterBesut

Grup supporter saka PS Barito Putera iku karan Bartman (Barito Mania).[1]

PakurmatanBesut

  • Liga Indonesia Premier Division
    • Juara: 2011–12
  • Liga Indonesia Second Division
    • Juara: 2008
  • Galatama
    • peringkat ka-3: 1992–93[4]

RujukanBesut

  1. a b "Profile Barito Putera" (ing basa Indonesian). Dijupuk 15 November 2014. 
  2. "Stadion" (ing basa Indonesian). Dijupuk 15 November 2014. 
  3. "Barito Putera Gunakan Stadion 17 Mèi Untuk Mangsa Depan" (ing basa Indonesian). Dijupuk 6 December 2014. 
  4. "Indonesia 1992/93". Dijupuk 15 November 2014.