Pagak, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Pagak iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Pagak
Désa
Pagak kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pagak
Pagak
Pagak kapernah ing Jawa Tengah
Pagak
Pagak
Pagak kapernah ing Indonésia
Pagak
Pagak
Koordhinat: 7°51′46″S 109°56′54″E / 7.86284°S 109.94843°E / -7.86284; 109.94843Koordhinat: 7°51′46″S 109°56′54″E / 7.86284°S 109.94843°E / -7.86284; 109.94843
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)