Pagedangan, Tangerang

kacamatan ing Kabupatèn Tangerang, Indonésia

Pagedangan iku kacamatan ing Kabupatèn Tangerang, Provinsi Banten, Indonésia

Pagedangan
Kacamatan
160px
Petha dunungé Kacamatan Pagedangan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènTangerang

Cithakan:Pagedangan, Tangerang