Pamulang, Tangerang Kidul

Pamulang iku kacamatan ing Kutha Tangerang Kidul, Provinsi Banten, Indonésia.

Pamulang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KuthaTangerang Kidul
Kode Kemendagri36.74.06 Edit the value on Wikidata

KalurahanBesut

Cithakan:Pamulang, Kutha Tangerang Kidul

Kutha Tangerang Kidul