Pandhanreja, Kaligesing, Purwareja

désa ing Indonésia

Pandhanreja iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Pandhanreja
Désa
Pandhanreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pandhanreja
Pandhanreja
Pandhanreja kapernah ing Jawa Tengah
Pandhanreja
Pandhanreja
Pandhanreja kapernah ing Indonésia
Pandhanreja
Pandhanreja
Koordhinat: 7°43′27″S 110°07′28″E / 7.72421°S 110.12448°E / -7.72421; 110.12448Koordhinat: 7°43′27″S 110°07′28″E / 7.72421°S 110.12448°E / -7.72421; 110.12448
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)