Panembahan, Kraton, Kutha Ngayogyakarta

désa ing Indonésia

Panembahan iku kalurahan ing Kacamatan Kraton, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Panembahan
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPanembahan
Panembahan kapernah ing Kutha Yogyakarta
Panembahan
Panembahan
Panembahan kapernah ing Ngayogyakarta
Panembahan
Panembahan
Panembahan kapernah ing Indonésia
Panembahan
Panembahan
Koordhinat: 7°48′33″S 110°21′58″E / 7.8091°S 110.36602°E / -7.8091; 110.36602Koordhinat: 7°48′33″S 110°21′58″E / 7.8091°S 110.36602°E / -7.8091; 110.36602
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanKraton
Kodhe pos55131
Kodhe laladan
administrasi
34.71.09.1002

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)