Panganan sisih

Masakan sisih iku kaya ta salad, kentang lan roti umume digunakake kanthi kursus utama ing pirang-pirang negara ing sisih kulon. Beras lan couscous, wis saya misuwur ing saindenging Eropa, utamane ing acara-acara resmi (kanthi katon couscous luwih umum ing pesta nedha bengi karo Olahan Timur Tengah).

Sajian saka makaroni lan keju
Sajian saka salad Yunani