Pangaseman brambang

Bawang pickled minangka panganan sing kalebu bawang ( kultivasi allium cepa, [1] ) diasinake ing larutan cuka lan uyah, asring diawet lan bahan pengawet liyane. [2] Ana macem-macem bawang putih pickled putih sing diarani bawang 'silverskin', [3] [4] amarga ora sampurna, jeruk kasebut diasinake tinimbang dibuang. [5] Dheweke asring digunakake minangka komponen penting saka varian koktail Martini sing dikenal minangka Gibson . [6] Bawang jeruk biasane diasinake ing cuka malt lan bawang udakara 25 millimetres (1 in) diameteripun. Bawang silverskin diasinake ing cuka putih, lan luwih cilik. Bawang ukuran kebak, contone Bawang Spanyol, bisa diasinake yen diiris dhisik. [7] [8]

Pickled onion
Rew13d10-805 Pickled Onions.JPG
A jar of homemade pickled onions in spiced malt vinegar
Olah-olahan nasional gegayutanBritish
Woworan pokokOnion
Woworan kang lumrah kaanggoVinegar, salt
Buku masakan: Pickled onion  Médhia: Pickled onion

ReferensiBesut

  1. L. Maggioni, ed. (2002). European Collections of Vegetatively Propagated Allium: Report of a Workshop; 21 - 22 May 2001, Gatersleben, Germany. Bioversity International. p. 48. ISBN 978-92-9043-528-0.
  2. Channel 4 Recipes - Pickled Onions. Retrieved 26 May 2014
  3. "Waitrose pickled silverskin onions drained 150g". waitrose.com. Dibukak ing 5 July 2017.
  4. Brewster, James L. (2008). Onions and Other Vegetable Alliums. CABI. pp. 428–. ISBN 978-1-84593-399-9.
  5. M.D. Ranken; Ronald C Kill; Christopher G J Baker, eds. (1997). Food Industries Manual. Springer Science. pp. 333–. ISBN 978-0-7514-0404-3.
  6. Arthurs, Deborah (26 May 2016). "Garden to glass cocktail recipe: Pickled spring onion martini is a neat spring twist on a Gibson". The Metro. Dibukak ing 6 July 2017.
  7. Home Pickling, published by Sarsons.
  8. How to Get Into a Pickle, published by Sarsons.