Panggangan barbekyu

Panggangan barbekyu minangka salah sawijining jinis piranti sing masak panganan kanthi nglamar panas saka ngisor. Ana sawetara jinis panggangan, sing umume kalebu salah siji saka telung kategori: bahan bakar gas, areng, utawa listrik. Ana debat babagan metode sing ngasilake asil sing unggul. [1] [2]

Panganan masak ing panggangan areng
Panggangan listrik sing digunakake.
Panggangan gas propana burner tunggal sing salaras karo desain panggangan kranjang sing umum ana ing panggangan gas.
Pembakar panggangan Inframerah sing diobong, mung ndeleng spektrum cahya sing bisa dideleng.
Panggangan brazier sing diisi briket areng sing seger.
Rong panggangan ceret areng, ukuran 18 inches (460 mm) model tabletop, lan 22.5 inches (570 mm) freestanding 22.5 inches (570 mm) model.

RujukanBesut

  1. McDougall, Len. (2010). The Self-Reliance Manifesto : Essential Outdoor Survival Skills. Skyhorse Publishing, Inc. ISBN 978-1-62873-300-6. OCLC 855969146.
  2. "A brief history of the bbq grill". PM. Dibukak ing 2015-04-28.