Paolo Gentiloni

Paolo Gentiloni (lair ing Roma (Italia), 22 Novèmber 1954; umur 68 taun) punika Mahamantri Italia lan tiyang ingkang gadhah satunggiling perusahaan médhia raseksa ing Italia.

The Honourable
 Paolo Gentiloni
Paolo Gentiloni


Nembé mengku jabatan
Wiwit njabat 
8 December 2016
Présidhèn Sergio Mattarella
Didhisiki déning Matteo Renzi

Miyos (1954-11-22) 22 Novèmber 1954 (umur 68)
Rome, Italia
Partai pulitik Partito Democratico <
Garwa Emanuela Mauro
Papan dunung Roma, Italy
Almamatèr University La Sapienza of Roma
Profèsi Pulitikus
Agami Katulik Roma

RujukanBesut

Pranala njawiBesut