Parembugan:Dali Ni Horbo

Ora ana parembugan ing kaca iki.

Mbak @JV06Nofi Andari: , rujukanipun sumangga dilengkapi. matur nuwun Hastylutfia (rembugan) 12 Januari 2018 06.27 (UTC)[]

Bali menyang kaca "Dali Ni Horbo".