Parembugan:Hypertext markup language

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Dear Can I Log In Please reverted 4 edits by ‎2804:d55:526f:5b00:3547:ae0c:9b85:fcfa because he deleted content on this page. Sincerely Wiwik P Wiwik P 12 Agustus 2020 01.45 (UTC)

@Wiwik P: Sampéyan bisa nggunakaké TwinkleGlobal. Mbalekaké vandal nganggé géjet kuwi dadi pénak amarga mung ambi sak klikan. Dhokumentasi: m:User:Xiplus/TwinkleGlobal#How to install lan en:Wikipedia:Twinkle/doc#Restore and rollbackLabdajiwa (rembugan) 12 Agustus 2020 02.50 (UTC)
Naraguna:Labdajiwa kula taksih bingung. 😅🙏 Wiwik P 12 Agustus 2020 03.25 (UTC)
@Wiwik P: Ing m:User:Wiwik P/global.js, skripé klèru. Ganti "Wiwik P" dadi "Xiplus". — Labdajiwa (rembugan) 12 Agustus 2020 03.54 (UTC)
Naraguna:Labdajiwa sampun kula gantos mas Wiwik P 12 Agustus 2020 03.57 (UTC)
@Wiwik P: Ok, sampun bener. Mangga sampéyan cobi ing Special:diff/1527259. Lah, mpun di-revert naraguna liya. — Labdajiwa (rembugan) 12 Agustus 2020 04.01 (UTC)
Already done by Labdajiwa. Can I Log In (rembugan) 12 Agustus 2020 04.05 (UTC)
Bali menyang kaca "Hypertext markup language".