Parembugan:Kuwé Ombusombus

Ora ana parembugan ing kaca iki.

Mbak @JV06Nofi Andari: artikel menika dèrèng wonten rujukanipun, mangga dijangkepi, matur nuwun. Hastylutfia (rembugan) 12 Januari 2018 07.29 (UTC)[]

Bali menyang kaca "Kuwé Ombusombus".