Parembugan:Pacul

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Info: pertanian = tetanèn, ndudug = ndhudhuk. Matur nuwun.Pras rembugan 02:53, 21 Juni 2011 (UTC)

Bali menyang kaca "Pacul".