Parembugan:Ujung (Géografi)

Parembugan giyat

Tembung JawaBesut

Semenanjung iku cara Jawa-né ujung, Mas @Febri muhnas:. Contoné iki Ujung Arab. Wirjadisastra (rembugan) 10 Fèbruari 2018 06.56 (UTC)

Bali menyang kaca "Ujung (Géografi)".