Panganggé Mssetiadi, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! , Slamet Serayu 00:36, 29 Agustus 2006 (UTC)

Saking Slamet SerayuBesut

Kang, njenengan basa Jawa-ne kok apik yo? aku malah kalah, Slamet Serayu 07:12, 24 November 2006 (UTC)

Kesuwun banget kang Tedi, njenengan melu ngrewangi neng jv: Slamet Serayu 03:16, 13 Maret 2007 (UTC)

Matur nuwunBesut

Wah matur nuwun malih, kersa rawuh wonten mriki! Mugi-mugi Wikipédia basa Jawi saged saé kados Wikipédia basa Sundha! Meursault2004ngobrol 13:34, 1 November 2007 (UTC)

Inggih kula sajatinipun ugi péngin langkung asring wonten mriki. Kula ugi képingin sinau basa Sundha :-) Basa Jawi kaliyan basa Sundha pancèn sayektinipun potènsinipun ageng. Kula ugi gumun kok Wikipedia basa Jawi lan basa Sundha cacah penggunanipun kirang sanget ... mboten kados id: ... Kula ugi langkung kerep wonten id: nanging sampun kaul kok péngin langkung-langkung kerep wonten mriki :-) Meursault2004ngobrol 14:14, 1 November 2007 (UTC)