Tuduhaké menu pokok
Sugeng rawuh, Aldnonymous!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.06 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 17 Maret 2014 03.35 (UTC)


Salam kenal saking kulaBesut

sugeng ndalu :D. rifmuhamad 2 April 2019 16.36 (UTC)

Wah ada disini juga :D --Aldnonymous (rembugan) 2 April 2019 16.37 (UTC)
nganggo basa jawa to, wkwkk rifmuhamad 2 April 2019 16.39 (UTC)
Bali menyang kacané "Aldnonymous".