Tuduhaké menu pokok

Parté Bulan Bintang (PBB) iku parté pulitik ing Indonésia sing duwé asas Islam lan nganggep dhiriné minangka parté penerus Masyumi sing naté jaya ing kala Orde Lama. Parté Bulan Bintang diadegaké tanggal 17 Juli 1998.

Logo Parte Bulan Bintang

Parté iki wis mèlu pemilu kaping pindho ya iku Pemilu taun 1999 lan 2004. Sajeroning pemilu 2004 parté iki mung menangaké 2.970.487 pamilih (2,62%) lan éntuk 11 kursi ing DPR.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut