Pasisir Pangandaran

Pangandaran.jpg

Pasisir Pangandaran ya iku papan wisata pasisir sing dunungé ana ing Jawa Kulon.[1] Pasisir Pangandaran dumunung ing Désa Pananjung, Kacamatan Pangandaran, leté ± 92 km arah kidul kutha Ciamis.[1]

Cathetan sukuBesut

  1. a b Pasisir Pangandaran (Dipuntingali tanggal 4 Juni 2011)

Pranala njabaBesut