Patéan, Kendhal

kacamatan ing Kabupatèn Kendhal, Indonésia

Patéan iku kacamatan ing Kabupatèn Kendhal.[1]

Patéan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPatean
Patéan kapernah ing Jawa Tengah
Patéan
Patéan
Patéan kapernah ing Indonésia
Patéan
Patéan
Koordhinat: 7°04′46″S 110°06′10″E / 7.07958°S 110.10281°E / -7.07958; 110.10281Koordhinat: 7°04′46″S 110°06′10″E / 7.07958°S 110.10281°E / -7.07958; 110.10281
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
Kodhe laladan
administrasi
33.24.04

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)