Zarya-MU (8).jpg

Paul Labile Pogba (lair 15 Maret 1993; umur 26 taun) ya iku juru main bal-balan saka Perancis keturunan Guyana kang main kanggo klub Manchester United pada posisi glandhang.[1] Nanging saiki dhewekè main kanggo klub serie A Juventus FC awit mangsa 2012/2013.

Pranala njabaBesut

RéferènsiBesut