Paus Benediktus III

Paus Benediktus III (???-7 April 858) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 29 September 855 dumugi 7 April 858.

Benediktus III
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed29 September 855
Term ended7 April 858
SadurungéLeo IV
DiterusakéNikolas I Agung
Personal details
Jeneng lairboten dipunmangertos
Lairboten dipunmangertos
Pati7 April 858
Other popes named Benediktus


Dipunrumiyini
déning:
Leo IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Nikolas I Agung