Paus Celestinus II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1143-1144).

Celestinus II
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed25 September 1143
Term ended8 Maret 1144
SadurungéInnosentius II
DiterusakéLusius II
Personal details
Jeneng lairGuido di Castello
Lair???
Pati8 Maret 1144

Panjenenganipun asma aslinipun Guido di Castello


Dipunrumiyini
déning:
Innosentius II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Lusius II