Tuduhaké menu pokok
Paus Clemens VIII

Paus Clemens VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1592-1605).

Panjenenganipun asma aslinipun Ippolito Aldobrandini.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Innosentius IX
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Leo XI