Tuduhaké menu pokok
Paus Innosentius IX

Paus Innosentius IX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1591).

Panjenenganipun asma aslinipun Giovanni Antonio Facchinetti.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius XIV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens VIII