Tuduhaké menu pokok

Paus Honorius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (625-638).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Bonifatius V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Severinus