Tuduhaké menu pokok

Paus Bonifasius V (Napoli, ?–25 Oktober 625) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (619-625). Panjenenganipun dipunangkat minangka Paus tanggal 23 Dhésèmber 619. Panjenenganipun kathah jasanipun ing upadosipun ngèwahi warga Inggris dados nganut agami Kristen lan ugi ndamel dekrit ingkang ndadosaken gréja minangka papan pangreksan kanggé para kriminal.

Bonifasius V
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed23 Dhésèmber 619
Term ended25 Oktober 625
SadurungéAdeodatus I
DiterusakéHonorius I
Personal details
Jeneng lairboten dipunmangertos
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati25 Oktober 625
Other popes named Bonifasius

Bonifasius V dipunsarèaken ing Basilika Santo Petrus tanggal 25 Oktober 625.


Dipunrumiyini
déning:
Adeodatus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Honorius I