Tuduhaké menu pokok

Paus Linus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (67-76).

Paus Santo Linus
Linus2.jpg
Installed±67
Term ended±79
SadurungéPetrus
DiterusakéAnakletus I
Personal details
Jeneng lairLinus
Lairboten dipunmangertos
Pati±79


Dipunrumiyini
déning:
Santo Petrus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Anakletus I