Tuduhaké menu pokok

Paus Marinus II (utawi Martinus III), miyos ing Roma, punika ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (942-946). Panjenenganipun dipunangkat dados paus lumantar campur tangan Alberico II (932–954) saking Spoleto lan gadhah konsèntrasi dhumateng aspèk administratif kapausan.[1]

Marinus II
Marinus II.jpg
Papacy began30 Oktober 942
Papacy endedMei 946
SadurungéStephanus VIII
DiterusakéAgapetus II
Personal details
Jeneng lair???
Lair???
Roma, Italia
PatiMei 946
Roma, Italia

RéferènsiBesut

  1. Imma Penn, Dogma Evolution and Papal Fallacies, (AuthorHouse, 2007), 207.

Wacan terasanBesut

Pranala njawiBesut


Dipunrumiyini
déning:
Stephanus VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Agapetus II