Tuduhaké menu pokok

Paus Yohanes V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (685-686).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Benediktus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Konon