Pejeng, Tampaksiring, Gianyar

désa ing Indonésia

Pejeng iku désa ing Kacamatan Tampaksiring, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Pejeng
Désa
Pejeng kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Pejeng
Pejeng
Pejeng kapernah ing Bali
Pejeng
Pejeng
Pejeng kapernah ing Indonésia
Pejeng
Pejeng
Koordhinat: 8°30′34″S 115°17′38″E / 8.50937°S 115.29382°E / -8.50937; 115.29382Koordhinat: 8°30′34″S 115°17′38″E / 8.50937°S 115.29382°E / -8.50937; 115.29382
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanTampaksiring
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Tampaksiring, Gianyar