Pendhidhikan kaagamaan

Pendhidhikan kaagamaan iku pendhidhikan dhasar, menengah, lan dhuwur sing nyiapaké peserta dhidhik kanggo ngayahi peranan sing nuntut panguwasan kawruh bab ajaran agama lan/utawa dadi ahli ngèlmu agama.

Ékan pendhidhikan penyelenggaraBesut

Uga delengenBesut