Tuduhaké menu pokok

JinisBesut

Pendhidhikan menengah umumBesut

Pendhidhikan menengah umum diadani déning sekolah menengah atas (SMA) (naté dikenal kanthi istilah "sekolah menengah umum" utawa SMU) utawa madrasah aliyah (MA). Pendhidhikan menengah umum diklompokaké sajeroning program studi miturut kabutuhan kanggo sinau sabanjuré ing pawiyatan luhur lan urip sajeroning masarakat. Pendhidhikan menengah umum dumadi tingkat.

Pendidikan menengah kejuruanBesut

Pendhidhikan menengah kejuruan diadani déning sekolah menengah kejuruan (SMK) utawa madrasah aliyah kejuruan (MAK). Pendhidhikan menengah kejuruan diklompokaké sajeroning babagan kejuruan didhasaraké marang perkembangan ngèlmu kawruh, tèknologi, lan/utawa seni, donya indhustri/donya usaha, katenagakerjaan (tataran nasional, regional utawa global), kajaba kanggo program kejuruan sing kagandhèng karo upaya-upaya palestarèn warisan budaya. Pendhidhikan menengah kejuruan dumadi tingkat, bisa uga dumadi saka 4 (patang) tingkat miturut tuntutan donya kerja.

Ékan pendhidhikan penyelenggaraBesut

Uga delengenBesut