Tuduhaké menu pokok

DhéfinisiBesut

Adhedhasar Undhang-Undhang Républik Indonésia Nomer 2 Tahun 1989 pasal 16 ayat 2 lan UU Nomer 20 Tahun 2003 pasal 20 ayat 1 ngenani Sistem Pendhidhikan Nasional, sekolah tinggi wujud salah siji wangun perguruan tinggi saliyané akadhemi, politèknik, institut, lan universitas. Wedharan pasal 20 ayat 1 UU Nomor 20 Taun 2003 nyebutaké, "Sekolah tinggi nyelenggarakaké pendhidhikan akadhemik lan/utawa vokasi sajeroning lingkup siji disiplin èlmu, tèknologi, lan/utawa seni lan yèn ngebaki sarat bisa nyelenggarakaké pendhidhikan profèsi".[1][2]

JinisBesut

Jinis-jinis sekolah dhuwur utawa sekolah tinggi kang ana ing Indonésia:

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut