Tuduhaké menu pokok

Pendhidhikan vokasi iku siji pendhidhikan dhuwur kang diarahaké marang panguwasan keahlian terapan tinamtu, kang nyakup program pendhidhikan diploma 1, diploma 2, diploma 3, lan diploma 4 kang setara karo program pendhidhikan akademik strata 1. Lulusan pendhidhikan vokasi bakal olèh gelar vokasi.

Ékan pendhidhikan penyelenggaraBesut

Uga delengenBesut