Perbaungan, Serdang Bedagai

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Serdang Bedagai {{{nama dati2}}}]]

Perbaungan, Serdang Bedagai
Nagara Indonésia

Perbaungan iku kecamatan ing Kabupaten Serdang Bedagai Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Serdang Bedagai