Petaling

Petaling minangka distrik sing maju ing Negeri Selangor, Malaysia. Dununge ana ing antara kabupaten Klang lan Wilayah Federal Kuala Lumpur.

Petaling
Daerah di Malaysia
Trankripsi Lain-lain
 • tulisan Jawiڤتاليڠ
Location of Petaling
Negara Malaysia
NegeriFlag of Selangor.svg Selangor Darul Ehsan
SeatSubang Jaya
Bandar terbesarPetaling Jaya
Komplek Kantor Pemerintah Kabupaten Petaling

Distrik Petaling kapérang dadi 3 kotamadya, siji-sijiné karo Dhéwan Kutha Shah Alam, Dewan Kutha Subang Jaya, lan Dhéwan Kutha Petaling Jaya. Ing antarane pemukiman utama ing kabupaten Petaling yaiku, Shah Alam (ibukota negara bagian), Subang Jaya (ibukota kabupaten), Puchong, Seri Kembangan, Damansara, Petaling Jaya lan Sungai Buloh .