Pilangreja, Juwangi, Boyalali

désa ing Indonésia

Pilangreja iku désa ing Kacamatan Juwangi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Pilangreja
Désa
Pilangreja kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pilangreja
Pilangreja
Pilangreja kapernah ing Jawa Tengah
Pilangreja
Pilangreja
Pilangreja kapernah ing Indonesia
Pilangreja
Pilangreja
Koordhinat: 7°22′03″S 110°40′36″E / 7.36759°S 110.67657°E / -7.36759; 110.67657Koordhinat: 7°22′03″S 110°40′36″E / 7.36759°S 110.67657°E / -7.36759; 110.67657
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanJuwangi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.19.2007

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.