Piyana, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Piyana iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Piyana
Désa
Piyana kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Piyana
Piyana
Piyana kapernah ing Jawa Tengah
Piyana
Piyana
Piyana kapernah ing Indonésia
Piyana
Piyana
Koordhinat: 7°47′22″S 109°55′49″E / 7.78943°S 109.93023°E / -7.78943; 109.93023Koordhinat: 7°47′22″S 109°55′49″E / 7.78943°S 109.93023°E / -7.78943; 109.93023
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2054

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)