Planèt jaban surya

Planit jaban surya, utawa eksoplanet, iku planit ing sajabaning Tata Surya. Ing sasi Juni 2008, 294 eksoplanet wis tinemu[1]. Akèh-akèhé saka planit mau wujud planit raseksa gedhé kaya Yupiter.

Exoplanet Discovery Methods Bar.png
Barkas:Phot-22a-07-normal.jpg
Gliese 581, salah siji planit ekstrasurya.

Pranala njabaBesut

RéferènsiBesut

  1. Schneider, Jean (2007-04-25). "Interactive Extra-solar Planets Catalog". The Extrasolar Planets Encyclopedia. Retrieved 2008-05-31. Check date values in: |date= (help)