Tuduhaké menu pokok
Fotomontag organisme plankton

Plankton ya iku organisme mikroskopis yang ngambang bébas ing arus segara lan banyu liyané. Plankton ana loro jinisé ya iku kan kaya tuwuhan cilik karan fitoplankton lan kang kaya kéwan cilik karan zooplankton. Tembung plankton asalé saka basa yunani planktos kang tegesé keli.[1]

Cathetan sikilBesut