Tuduhaké menu pokok
Kumpulan fitoplankton ing Atlantik Selatan (15 Februari 2006) didelok saka langit

Fitoplankton ya iku komponen autotrof plankton. Autotrof ya iku organisme kang bisa nggawe panganan dhéwé kang wujud bahan organik kanthi direwangi energi kaya ta saka srengéngé lan bahan kimia.

Cathetan sikilBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut