Tuduhaké menu pokok
El viaxeru d'Urculo.JPG

Pariwisata, utawa uga sok-sokan diarani Turisme, iku aktivitas rékréasi manungsa karo dolan ing papan liya. Anging uga bisa tegesé indhustri sing njurung aktivitas iki.

Plesir utawa rekreasi iku dadi salah siji kebutuhan manungsa. Kabèh kagiyatan ing ana kaitane ing plesir iki uga warna-warna dhimènsi upamané: dhimènsi ékonomi, dhimènsi budaya lan liya-liyané.

Obyek PlesirBesut

Sarana PlesirBesut

Mangga PirsaniBesut