Poppy Bunga

Poppy Bunga (lair ing Jakarta, 26 Oktober 1991; umur 29 taun) ya iku pemain sinétron Indonésia, Dhèwèké iku model lan bintang sinétron Indonésia.[1] Poppy ngawali karir ning dunya hiburan liwat ajang Cover Girl Aneka taun 2004.[1]

Poppy Bunga
Poppy Bunga.jpg
Lair (1991-10-26) Oktober 26, 1991 (umur 29)
Indonésia Jakarta, Indonésia
PakaryanAktris
Taun aktif2004 - saiki
Wong tuwaUsman Muksin
Susi Hendiyati

Dhèwèké anak terakir saka pasangan Usman HM lan Susi Hendiyati.[1] Poppy olih tawaran iklan lan sinétron.[1] Sinetroné kang pisanan ya iku, KAFIR kang diputer ning stasiun Tv Swasta, SCTV.[1]

Kenya kang duwé dhuwur 165 cm lan berat 48 kg iki tambah kondhang sawisé mbintangi sinétron PUTRI kang meranaké Lia, sinétron kang uga diputer ning Stasiun Televisi SCTV.[1] Sinetroné kang seje, kaya ta PINGIN JADI BINTANG, CAHAYA SURGA, INIKAH CINTA, DONGENG, LEGENDA, KANGEN lan CINDERELLA.[1]

Kauripan asmarané Poppy uga lumayan menarik.[1] Sawisé gayutan asmarané karo Dwi Andika kandas, dhèwèké bali manèh njalin gayutan karo mantané yauku Mandala Shoji kang nyambut gawené dadi juru main sinétron lan presenter.[1] Malah, salawasé njalin gayutan cinta karo Mandala.[1] Poppy dikabaraké wis nggomah bareng karo Mandala tanpa ikatan nikahan.[1]

Nanging, akir-akir iki, sakloron dikabaraké wis putus nalika tengah sasi Januari.[1] Kabaré, saka pihak lanang utawa wadoné wis pada selingkuh dhéwé-dhéwé.[1]

Awal sasi Juni 2009, jenengé Poppy sempét disorot karo infotaimen ning TV.[1] Amarga nyebaré foto mesrané karo Edwin Abeng ninf dunya maya.[1] Nanging saka pihak Poppy utawa Edwin mbantah anané gayutan mirunggan, sakloron namung kekancanan.[1]

Bintang BIDADARI JAKARTA iki malah akiré njlèntrèhaké gayutané karo aktor anyaran, Meidian Muladi Fasha.[1] Taun 2011, Poppy Bunga nyoba ngepakaké sayap ning belantika dunya hiburan tanah air, ora namung ngandalaké ayuné.[2] Dhèwèké uga mentingaké kualitasé babagan nyipta karya supaya tetep berkualitas lan bisa diterima masarakat.[2] Dhèwèké nyoba dunya nyanyi, lan tampil ngedance.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q biografi poppy bunga dipununduh tanggal 18 Juli 2011
  2. a b c Poppy Bunga Utamakan Kualitas dipununduh tanggal 18 Juli 2011