Powiat Żnin

Powiat Żnin iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Żnin. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 69.751 jiwa.

Powiat żniński
POL powiat żniński COA.svg
Lambang Powiat Żnin

Lokasi Powiat Żnin
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Żnin
Jembar: 984,55 km²
Pedunung: 69 751 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 43,74 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CZN
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 4
Kalurahan: 2
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Zbigniew Jaszczuk
Alamat ul. Potockiego 1
88-400 Żnin
Situs wèb resmi: www.znin.pl