Tuduhaké menu pokok
Prau ing pulo Kei Gedhé (1904)

Prau iku wanguné kendaraan banyu, kang awujud luwih cilik tinimbang kapal segara. Prau uga bisa digawa ing kapal minangka kanggo parsiapan bebayan kadadéan ing segara lan mupangat liyané.

Prau uga dumadi déning kasusun siji utawa luwih kang kumambang sok diarani hul lan piranti liyané kaya ta propeller, dayung, perdal, setting pole, layar, paddleweel uga jet banyu.

Jinis prauBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut