Prenggan, Kuthagedhé, Kutha Ngayogyakarta

désa ing Indonésia

Prenggan iku kalurahan ing Kacamatan Kuthagedhé, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Prenggan
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPrenggan
Prenggan kapernah ing Kutha Yogyakarta
Prenggan
Prenggan
Prenggan kapernah ing Ngayogyakarta
Prenggan
Prenggan
Prenggan kapernah ing Indonesia
Prenggan
Prenggan
Koordhinat: 7°49′20″S 110°23′46″E / 7.82215°S 110.39612°E / -7.82215; 110.39612Koordhinat: 7°49′20″S 110°23′46″E / 7.82215°S 110.39612°E / -7.82215; 110.39612
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanKuthagedhé
Kodhe laladan
administrasi
34.71.14.1002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.