Tuduhaké menu pokok

Program Pangan Dunia utawa WFP (World Food Programme) diadegaké déning FAO ing taun 1960. Markasé dumunung ing kutha New York, WFP mènèhi bantuan kamanungsaan lan perkembangan program pangan ing nagara-nagara tumuwuh. WFP minangka agènsi sing dibéayani kanthi sukarila, amarga saka iku agènsi iki gumantung marang sumbangan saka pamaréntah lan pribadi. Program-programé munjeraké marang pengembangan pelayanan masarakat kanggo promosi program pangan.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut