Tuduhaké menu pokok
Letak Provinsi Genova di Italia

Provinsi Genova minangka salah siji provinsi ing Italia. Provinsi iki nduwé wewengkon 1.838 km² cacahé sing ndunungi ana 1.890.863 jiwa (2001). Provinsi iki nduwé angka kapadhetan 485 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 67 komunitas. Kutha krajan ing Genova. Provinsi iki dumunung ing region Liguria. Genova mingka kutha gedhé dhéwé ing region iki.

Pranala njabaBesut

  Italia | Province della regione Liguria  
Genova | Imperia | La Spezia | Savona