Tuduhaké menu pokok

Provinsi Sondrio (basa Italia: Provincia di Sondrio) iku provinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Sondrio.

Provinsi Sondrio
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Lombardia
Ibukutha Sondrio
Area 3,212 km²
Populasi (2001) 176,769
Kapadhetan 55
Komunitas 78
Nomor Polisi SO
Kodhe Pos
Kodhe Telepon 0342, 0343
ISTAT 014
Presidhèn Fiorello Provera
Sondrio posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Sondrio ing Italia

Jembar wewengkon 3.212 km², lan populasi 176.856 (2001). Ana 78 comune ing provinsi iki.[1]. Provinsi iki wewatesan karo Switzerland (presisé karo Canton Grisons) ing sisih lor lan kulon, Como lan Lecco ing sisih kulon, provinsi Bergamo lan Brescia ing sisih wétan lan regione Trentino-Alto Adige /Südtirol ing sisih wétan.

Komunitas utamaBesut

RéferènsiBesut

<Réferènsi/>

Pranala njabaBesut